Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Kuljetuspalvelumme toimivat laajasti eri teollisuuden aloilla. Kuljetamme monenlaisia raaka-aineita, materiaaleja, koneita ja rakennuselementtejä asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelemme yhteistyökumppaneitamme sekä yksityisiä kotitalouksia erilaisissa kuljetustarpeissa.

Maanrakennuspalveluja tuotamme yrityksille, yksityisille kotitalouksille sekä taloyhtiöille. Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä suuriin projekteihin. Toteutamme maanrakennustyöt projektin tarpeiden mukaisesti, joko tuntiperusteisella laskutuksella tai kokonaisurakkana.

HOPE Logistics palvelut

Kuljetuspalvelut

Raakapuukuljetukset ovat tärkeä osa toimintaamme ja tuotamme kuljetuspalveluja sopimuskumppanina Keitele Forestille.
Yksityisasiakkaille tarjoamme puunkuljetuskalustolla puidensiirtoa sekä nosturi palveluita.

Sorakasettiyhdistelmillä kulkevat erilaiset maa-ainekset ja kalustolla on valmius myös asfaltin ajoon. Kuljetamme asiakkaillemme CE-merkittyjä maa-aineksia ja tarvittaessa kuljetamme myös ylijäämä maat pois.

Puoliperävaunu yhdistelmillä kuljetamme avolavarahtia ympäri Suomen ja Pohjoismaissa. Kuljetuspalveluihimme kuuluvat lisäksi erilaisten maatalous- ja maanrakennuskoneiden lavettisiirrot.

Maanrakennuspalvelut

Rakennustenpohjatyöt ovat kestävän rakentamisen edellytys. Tärkeää on tuntea maaperä ja sen vaatimat toimenpiteet. Riittävä kaivuusyvyys ja oikein koostetut maa-aineskerrokset takaavat suodatuskykyisen ja kantavan perustan yksilöllisten rakennustarpeiden mukaan. Toteutamme rakennustenpohjatöitä asiakkaiden rakennushankkeiden tarpeen mukaisesti.

Salaoja / Sadevesijärjestelmät Teemme erilaisten kiinteistöjen salaojitus ja sadevesijärjestelmiä sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa.

Tienparannukset Sorateiden parannukset ovat aika ajoin tarpeen turvallisen ja ajettavan tien käytön takaamiseksi. Teemme eri pituisten sorateiden korjauksia tien kunnon tarpeiden mukaan: soritus, massanvaihdot ja ojitukset.
Kartoituskäynnit: Tiehoitokunnat voivat olla yhteydessä mikäli tarvitsevat tukea ensiarvion tekemiseen tien kunnosta ja korjaustarpeista.

Muut kaivuutyöt Tarpeiden ja toiveiden mukaiset eri laajuiset koneelliset kaivuutyöt.

Viherrakentaminen Toteutamme asiakkaan toiveiden sekä pihasuunnitelmien mukaisia pihan viher- ja kiveystöitä aina pohjatöistä valmiiseen uudistuneeseen pihaan.

Nurmialueiden rakentaminen: piha-alue muotoilu, pohjatyöt ja multa, nurmenistutus, siirtonurmi
Kivi- ja asfalttialueiden pohjaukset
Kiveykset, laatoitukset, luonnonkivi rakentaminen

Maa-aineksia toimitamme tilausten mukaan Pohjois-Savon alueella. Osassa maa-aineksia myös nouto mahdollisuus pienempiin määriin.

Kysy tarjous maa-aineksista

 • Murskeet, Sepelit
 • Sorat, Hiekat
 • Täytemaat
 • Luonnon maisemakivet (seulanpääkivi)
 • Kivilouhe maisemakivet
 • Multa

Toimitamme seulottua multaa, jota on myös mahdollista noutaa. Kysy lisää!

#ILTAVUORO on HOPE Logistics Nuorten rakentama palvelukokonaisuus ja he tuottavat palveluitaan kausiluonteisesti kesä-elokuu.  #ILTAVUORON nuoret työllistävät itseään kesäloman ajan ja heidän palveluistaan on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä. Toiminta on rajattu alueelle Maaninka-Siilinjärvi, koska työtehtäviin kulku tapahtuu omatoimisesti mönkijöillä ja tarvittaessa työvälineet kulkevat mukana peräkärryssä.

Mitä palveluja #ILTAVUORO tarjoaa:

 • Viherpihan hoito: nurmen leikkuu, pensaiden leikkuu, trimmeröinnit
 • Raivaus
 • Puuntaimien istutus
 • Pienet purku ja maalaustyöt
 • Apua arjenaskareisiin

Kenelle #ILTAVUORO tarjoaa palveluita

 • yksityiset kotitaloudet
 • taloyhtiöt
 • yritykset ja maatalous

OTA YHTEYTTÄ, jos kotipihasi kaipaa apukäsiä, tarvitset apua arjenaskareisiin tai työmaalla on hetkellisesti työntekijä tarvetta nuorille sopivissa tehtävissä.

Suunnitellaan yhdessä ja työllistetään nuoria!